Companie

Home Companie

ROCAR SION

Viziunea companiei

Viziunea noastra este de a oferi o mobilitate eficienta clientilor nostrii persoane fizice dar si pentru companiile care detin flote la nivel local sau national. Economia de energie sau combustibil este importanta pentru noi toti si imbinata cu protejarea mediului inconjurator, datorita noilor tehnologii in materie de combustibili alternativi, ofera satisfactie societatii noastre. Prin combinarea noilor tehnologii in domeniul auto GPL sau CNG, cu un autoturism Hybrid, economia obtinuta de utilizator este de neegalat iar reducerea emisiilor de dioxid de carbon se realizeaza in doua randuri, o data datorita combustibilului GPL sau CNG si a doua oara prin folosirea unui autoturism Hybrid.

Descrierea companiei

Suntem un furnizor de top la nivel national pentru servicii de montaj instalatii GPL auto si CNG, avand o retea vasta de parteneri la nivel National, specializati pentru montajul si intretinerea instalatiilor auto GPL. Compania noastra imbina cele mai noi tehnologii in domeniul auto GPL, pentru a reda clientilor nostrii solutii viabile, care sa aduca economii de carburant substantiale si care sa isi aduca aportul la progresul pe care trebuie sa il facem cu totii, pentru a proteja mediul inconjurator. Astfel compania noastra ofera in platforma online www.OptiuneaGPL.ro, posibilitatea achizitionarii unei instalatii GPL auto de calitate superioara, special conceputa pentru fiecare tip de autoturism in parte si cu montaj inclus. Deasemenea, promovam si recomandam clientilor nostrii, autoturisme Hybrid echipate cu instalatii auto GPL sau CNG, care vor fi in urmatorul deceniu cea mai viabila si economica solutie pentru marile flote, companiile de taxi, Scoala, Ride Sharing sau distributie dar si pentru utilizatorii persoane fizice, care doresc sa faca economii substantiale.

Experienta in domeniu

Dupa o experienta vasta in domeniul auto GPL in Romania, noi fondatorii ROCAR SION, ne-am gandit sa venim in sprijinul tuturor utilizatoriilor de autoturisme, care doresc sa faca economii substantiale de carburant, sa le oferim placerea de a conduce un autoturism cu instalatie GPL auto sau instalatie CNG. Oferim tuturor clientilor nostrii servicii exceptionale de montaj pentru instalatii auto GPL, la nivel national, prin reteaua de service-uri auto GPL partenere. Experienta tehnica acumulata in peste 20 ani de experienta a partenerilor din retea dar si buna colaborare si comunicare cu producatorii de componente auto GPL, face posibila conversia celor mai noi tipuri de autoturisme inca de la 0Km. Am initiat un proiect ambitios care incearca sa aduca in Romania solutii eficiente, care sa imbine necesitatile utilizatorilor de a economisi bani, cu datoria noastra de a proteja mediul inconjurator, prin folosirea unor solutii de ultima generatie in domeniul auto GPL, care sunt compatibile si pentru noile generatii de autoturisme Hybrid sau Hybrid Plug In. Compania are o experienta vasta in montajul instalatiilor auto GPL pentru piata ""after market"" reprezentata in mare parte de motorizari MPI dar si pentru montajul instalatiilor GPL pe masini noi cu motorizari de ultima generatie cu injectie directa de benzina dar si motorizari Hybrid.

Standarde ridicate

Pentru ca ne respectam clientii si partenerii nostri, redam acestora satisfactie in utilizarea combustibililor alternativi. Am creat un sistem de control al calitati la nivel national atat pentru alegerea tipului de instalatie GPL dar si pentru realizarea montajului conform standardelor celor mai de seama producatori in domeniu. Astfel fiecare utilizator va putea beneficia de un echipament GPL specializat dar si de un montaj de calitate executat de profesionisti in domeniul auto GPL. Am crescut standardele de calitate printr-o mai buna comunicare intre Service-urile Partenere si producatorii de componente, punand la dispozita tuturor Service-urilor partenere materiale tehnice actualizate pentru noile tipuri de autoturisme dar si prin comunicarea stransa a nevoilor din piata auto GPL catre marii producatori de instalatii GPL din domeniu. Pentru a putea raspunde rapid provocarilor tehnice analizam anual componenta parcului auto national si posibilitatile tehnice de care dispunem pentru a dezvolta pentru fiecare tip de autoturism o reteta optima astfel incat satifactia clientilor nostrii sa fie garatanta.